Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Δέκα παιχνίδια με διαφορετικές ενδεκάδες»

Εικόνα του άρθρου «Δέκα παιχνίδια με διαφορετικές ενδεκάδες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/11/2018, 15:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Πετράκης, στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΛ, παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΣ δεν έκανε καθαρές ευκαιρίες, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα από τους τραυματισμούς, καθώς και στην αποβολή του Τσικάρσκι.

«Η ομάδα περνάει περίοδο κακοδαιμονίας. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αλλά είμαι υποχρεωμένος να καταθέσω αυτό που συμβαίνει: δέκα παιχνίδια τώρα, δεν έχουμε μπορέσει να χρησιμοποιήσουμε την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο παιχνίδι (…) όλο αυτό δεν μας βοηθάει να βρούμε ρυθμό, οι αντίπαλοι είναι καλοί, εύκολα παιχνίδια δεν υπάρχουν. Ελπίζω να έρθουμε στα ίσια μας σύντομα» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πετράκης.

Σημειωτέον ότι την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός και ο Αθανασιάδης, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στην προθέρμανση.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος Βελλίδης τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα στο ματς, όταν διαμαρτυρήθηκε για όσα άκουγε από τραυματιοφορέα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έβριζε προσωπικά και την οικογένειά μου, διαμαρτυρήθηκα γι' αυτό και τιμωρήθηκα με κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκα. Αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, μπορεί και να μιλούσαμε για ρατσιστική επίθεση» είπε μεταξύ άλλων ο Βελλίδης.

Ο τραυματιοφορέας αποβλήθηκε από το τερέν μετά τη διένεξη με τον Βελλίδη. Ο διαιτητής ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ τα στοιχεία του για να γράψει το περιστατικό και την αποβολή στο φύλλο αγώνα.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back