Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 6-11-2018, 19:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΔΕΗ καλεί τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικής έκδοσης λογαριασμού καθώς από 1η Δεκεμβρίου οι έγχαρτοι θα επιβαρύνονται με επιπλέον ένα ευρώ, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. 

Επίσης, η ΔΕΗ σε ανακοίνωσή της διευκρινίζεται ότι για τους πελάτες που θα εγγραφούν στο σύστημα του ηλεκτρονικού λογαριασμού (e-bill) ως τις 31.12.2018, και στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί.

Η ΔΕΗ επισημαίνει ακόμη ότι με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό βελτιώνεται ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων, η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Παράλληλα, τονίζει ότι παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση. 

Κλείνοντας επισημαίνει ότι «πέραν των διαφημιστικών πρωτοβουλιών η ΔΕΗ σχεδιάζει την ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων στα καταστήματά της, και γενικά σε κάθε επαφή προκειμένου να διευκολύνει τους πελάτες της να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έγχαρτων. Επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι πελάτες εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα