Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Danubia Strings, τέσσερις συναυλίες

Εικόνα του άρθρου Danubia Strings, τέσσερις συναυλίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/06/2022, 17:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Συναυλίες κλασικής μουσικής με την ορχήστρα εγχόρδων Danubia Strings της παραδουνάβιας περιοχής της Κάτω Αυστρίας διοργανώνουν στις αρχές Ιουλίου, σε Γιάννενα, Πάργα και Κέρκυρα η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα, το Ζωγράφειο Σχολείο Ελληνο-Αυστριακής Αγωγής και το Κέντρο Ελληνο-Αυστριακής Διασύνδεσης σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας», τον Δήμο Πάργας, τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαπόντιων Νήσων και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Έρασμος».

Η ορχήστρα εγχόρδων Danubia Strings από την παραδουνάβια περιοχή της Κάτω Αυστρίας είναι ένα project συνεργασίας των ωδείων: Klosterneuburg, Bisamberg-Leobendorf, Tulln, Sieghatskirchen και του Μουσικού Σχολείου Ιωαννίνων «Νικόλαος Δούμπας».

H ορχήστρα εγχόρδων, υπό τη διεύθυνση του Mario De Rose θα παρουσιάσει έργα των Wolfang Amadeus Mozart, Ottorino Respighi, Edvard Grieg, Giacomo Puccini, Otto Schwarz, Béla Bartok και Νίκου Σκαλκώτα. Θα συμμετέχουν: Maria Bisso, σοπράνο, Cristina Basili, βιολοντσέλλο, Timotej Kosovinc, κιθάρα, και Μαρία Μοσχέτα, πιάνο.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο, ως εξής:

- Την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 20:30, στα Γιάννενα, στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» (Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία)

- Την Κυριακή 3 Ιουλίου, στις 21:00, στα Γιάννενα, στο υπαίθριο θέατρο Ε.Η.Μ.

- Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 20:30, στο Κάστρο της Πάργας

- Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 21:00, στην Κέρκυρα, στο Μποσκέτο Durrell

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back