Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

CNN: Έστειλε τον σκιτσογράφο του στον Λευκό Οίκο

Εικόνα του άρθρου CNN: Έστειλε τον σκιτσογράφο του στον Λευκό Οίκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2017, 18:18
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Μετά την απόφαση του Τραμπ να απαγορεύσει τις κάμερες κατά τη διάρκεια των συνεντελυξεων Τύπου στον Λευκό Οίκο, το CNN αποφάσισε να γίνει πιο δημιουργικό: Το Δίκτυο έστειλε έναν σκιτσογράφο.

Το CNN αναφέρει ότι έστειλε την περασμένη Παρασκευή τον Bill Hennessy, τον διαπιστευμένο σκιτσογράφο του που καλύπτει τις εργασίες στο Ανώτατο Δικαστήριο, για να τεκμηριώσει τη συνέντευξη του γενικού γραμματέα Τύπου, Sean Spicer.

Μέχρι στιγμής, οι περισσότερες από τις τακτικές ενημερώσεις Τύπου έγιναν χωρίς κάμερες, εκτός τεσσάρων μέσα στον Ιούνιο.

Η απάντηση του Sean Spicer σε ερώτηση σχετικά με την επαναφορά στην πρόσβαση των πληροφοριών, είναι ενδεικτική της πολιτικής «πολέμου» με τα ΜΜΕ:

«Κάποιες μέρες θα το κάνουμε (μπροστά σε κάμερα)», δήλωσε. Προσθέτοντας ότι «είναι πολύ ωραίο να ερχόμαστε εδώ και να έχουμε μία ουσιαστική συζήτηση για τις πολιτικές».

Στα σχέδια του σκιτσογράφου του CNN υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες, οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να πάρουν ένα εν κινήσει πλάνο του Spicer. Με το μόνο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα να είναι η έγγραφη συνέντευξη Τύπου και η ηχογραφημένη, έστω, λήψη της.

Ο Λευκός Οίκος έχει εισάγει τις τηλεοπτικές ενημερώσεις από τη δεκαετία του 1990, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει τώρα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back