Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «βραχιολάκι» που στηρίζει το Γύρο της Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Το «βραχιολάκι» που στηρίζει το Γύρο της Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2017, 14:00
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κάλεσμα στις τοπικές επιχειρήσεις απευθύνει ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, να υποστηρίξουν τη διοργάνωση. «Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό, η  οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail secretary@ioanninalakerun.gr ή τηλεφωνικά στο  6940620555» αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Ο αγώνας φέτος θα γίνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου και όπως κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριότητες και παράλληλες διοργανώσεις.

Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι με τα διακριτικά της διοργάνωσης. «Σκοπός μας είναι, με το βραχιολάκι αυτό, να του εξασφαλίζονται εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού», περιγράφουν το σχέδιο οι διοργανωτές.

 Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν σε άμεση επαφή μαζί τους, προκειμένου να καθοριστεί το ύψος της έκπτωσης που οι ίδιοι επιθυμούν να προσφέρουν, και να τους προμηθεύσουν με το ειδικό σήμα που θα αναρτήσουν στην είσοδο των επιχειρήσεών τους

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back