ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Βραβεία σε 300 αθλητές

Εικόνα του άρθρου Βραβεία σε 300 αθλητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/03/2022, 15:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πάνω από 300 αθλητές και 47 προπονητές από 21 διαφορετικά αθλήματα θα βραβεύσει η Διεύθυνση Νεολαίας και Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στις 20:00, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας», στο Πνευματικό Κέντρο.

« Οι αθλητές, παρά τις δυσκολίες, την αβεβαιότητα και τους περιορισμούς εξαιτίας της πανδημίας, έλαβαν μέρος στους αγώνες και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις στα αγωνίσματά τους, κρατώντας έτσι ζωντανή την ελπίδα για το μέλλον του αθλητισμού στον τόπο μας. Ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουν να υπηρετούν τον αθλητισμό, να φέρνουν νίκες και πρωτιές, να αποτελούν παράδειγμα για όλους μας και να μας κάνουν πάντα περήφανους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Και μερικές οδηγίες:

-Η είσοδος στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

-Οι ανήλικοι, από 4 έως 17 ετών,  εισέρχονται με επίδειξη του αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) του σχολείου τους της Τρίτης 22ας Μαρτίου.

-Είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Διαβάστε τα ονόματα των αθλητών και των προπονητών εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back