Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ

Βόρεια Τζουμέρκα: Υποψήφιος δήμαρχος ο Νίκος Βαΐτσης

Εικόνα του άρθρου Βόρεια Τζουμέρκα: Υποψήφιος δήμαρχος ο Νίκος Βαΐτσης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/05/2023, 14:29
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων προχώρησε ο Νίκος Βαΐτσης, ο οποίος ήταν επί σειρά αντιδήμαρχος με τον Γιάννη Σεντελέ. Ο Γιάννης Σεντελές, όπως έχει ανακοινώσει εδώ και μήνες, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος.

Η νέα παράταξη φέρει την ονομασία «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών», «θέλοντας να σηματοδοτήσει τη στόχευσή της οι δημότες να είναι συμμέτοχοι στα κοινά» όπως αναφέρεται, αλλά και την επιθυμία να ανοίξει μια νέα σελίδα για τον τόπο.

«Αποφάσισα να αναλάβω το βάρος αυτής της προσπάθειας  ως επικεφαλής της νέας παράταξης, συναισθανόμενος την ευθύνη, αλλά έχοντας ταυτόχρονα τη δύναμη της γνώσης και μια πολύτιμη εμπειρία.

Δε χρειάζεται να συστηθώ στους κατοίκους του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Με ξέρουν και τους ξέρω. Τους συναντώ καθημερινά, ακούω τις αγωνίες τους, μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας.

Δεν μπαίνω στην εκλογική μάχη για να συγκρουστώ με πρόσωπα. Ο Δήμος είναι πεδίο προσφοράς. Και η διάθεση για προσφορά αποτελεί και το βασικό μας κριτήριο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων μας, μαζί φυσικά με τα κριτήρια της ικανότητας και της διοικητικής επάρκειας» αναφέρει ο κ. Βαΐτσης.

Επισημαίνει επίσης ότι το επόμενο διάστημα και μέσα από τις ομάδες δράσεις που έχουν δημιουργηθεί για όλους τους τομείς, θα παρουσιάζονται τμηματικά συγκεκριμένες προτάσεις με στόχο να καταστεί ο Δήμος ένα πρότυπο ήπιας ανάπτυξης.

«Εν κατακλείδι, στοχεύουμε, όλοι μαζί, να καταστήσουμε τον Δήμο μας έναν σύγχρονο ορεινό ευρωπαϊκό Δήμο και να δώσουμε στον τόπο μας την αυθεντικότητα, την αρχοντιά και την αίγλη των παλαιότερων γενιών» καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back