Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βήμα παραμονής έκανε η Προοδευτική

Εικόνα του άρθρου Βήμα παραμονής έκανε η Προοδευτική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2019, 21:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νικώντας με 7-1 την Πανσερραϊκή στις Σέρρες, η Προοδευτική Περάματος δεν έκανε απλά μια πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχε μια ευρεία νίκη, αλλά και ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην Α’ εθνική του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Με τη νίκη της στον εξ αναβολής αγώνα, η ομάδα του Αντώνη Κοζανίτη έπιασε στην 8η θέση με 15 βαθμούς την Αγία Παρασκευή, έχοντας πλέον ένα βαθμό λιγότερο από την Καρδίτσα που βρίσκεται στην 7η με 16.

Στο 34' η Πελεκούδα άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε η Πανίδου, για να ακολουθήσουν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου άλλα τρία τέρματα από τις Ράπτη (37') και Πελεκούδα (41', 45+2').

Μέχρι το 6-0 η Προοδευτική έφτασε με τις Σιούλα (51') Μπάσκα (61') . Η γηπεδουχος μείωσε στο 77' με την Κούτσικου και η Μπάσκα στο 86' διαμόρφωσε το τελικό 1-7.

Στο 53ο λεπτό η Προοδευτική απέσυρε παίκτρια για να παίξει με 10, καθώς και αντίπαλη δεν είχε άλλη αλλαγή σε τραυματισμό παίκτριάς της.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Προοδευτική Περάματος την προσεχή Κυριακή (31/3, 15:30) με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο Epirus Football Arena.


ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ (Η. Μπόικος): Χατζηχαριστού ( 26' λ. τρ. Ρωμανίδου), Τιασιζόγλου, Κατρακάζα, Πέμπε, Γεωργιάδου, Μπιτεργιαννίδου, Κούτσικου, Μανιάκα, Καρλεξίδου, Πανίδου, Εξουζίδου


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (Α. Κοζανίτης): Συμεωνίδη, Γιωτίτσα (53' Ντόβα), Αρσένη (50' Υφαντή), Νικοπούλου, Παπαδημητρίου, Ντόκου (46' Κούκα), Σιούλα, Μιχαηλίδου, Ράπτη (46' Μήτα), Πελεκούδα, Μπάσκα




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back