Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Battleme: Από το Sons of Anarchy στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Battleme: Από το Sons of Anarchy στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2016, 18:53
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, έρχονται στα Γιάννενα οι (ο) Battleme, σε μια συναυλία πολύ… Sons of Anarchy. Είναι μια σχετική αδικία βέβαια να θεωρείται το project του Ματ Ντρένικ «η μπάντα που ακούτε στην τάδε τηλεοπτική σειρά», αλλά η αλήθεια είναι ότι η ώθηση που γνώρισαν από τη μουσική τους παρουσία στην επιτυχημένη… μηχανοβιακή σειρά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, μετά από επτά σεζόν. 

Ο Ματ Ντρένικ είναι ένας μουσικός που ξεκίνησε το 2009 το σχήμα των Battleme ως προσωπικό πρότζεκτ, ενόσω ήταν τραγουδιστής στους Lions. Κάπου όμως εκεί, προέκυψαν δύο τεράστιες επιτυχίες, μέσω του Sons of Anarchy: το «Burn this town» και η διασκευή στο «Hey hey, my my» του Νιλ Γιανγκ, που εκτίναξαν τη δημοφιλία του γκρουπ.

Τη συναυλία στα Γιάννενα θα ανοίξουν οι Blues People, οι οποίοι έχουν πρόσφατο, πρώτο δίσκο.

Τώρα, οι Battleme κάνουν μια μίνι περιοδεία στην Ελλάδα και περνάνε και από τον Πολυχώρο Αγορά. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση (Manthos optical-Αβέρωφ 16,  Music Shop Giorgio (Στοά Ορφέα), The Real Thing (Κάνιγγος 2), Rock Bass (Αετοράχης 16). Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back