ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Stage άνοιξε τις πόρτες του με τους Lemonostifel

Εικόνα του άρθρου Το Stage άνοιξε τις πόρτες του με τους Lemonostifel
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/10/2017, 13:12
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Το Stage άνοιξε χτες το βράδυ τις πόρτες του και έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα για τον εαυτό του, αλλά και για την πόλη. Η δωρεάν είσοδος και τα εγκαίνια, προσέλκυσαν πολύ κόσμο, που ενδεχομένως να μην ερχόταν (τόσος πολύς) για να δει τους Lemonostifel, οι οποίοι, εκτός από μια «ειδική» μπάντα, ήταν και ένα από τα στοιχήματα που βάζει η νέα μουσική σκηνή.

Οι 6+1 Lemonostifel έχουν ένα «φιλικό προς το κοινό» avant garde μουσικό σύνολο, χωρίς όμως να είναι αυτό που λέμε «κράχτης εγκαινίων». Παρόλα αυτά, ο χώρος ήταν γεμάτος με άνεση για το κοινό, γύρω στις 11, όταν και ξεκίνησε το live.

Πέραν του γούστου για τη μπάντα που έτσι και αλλιώς είναι προς επιλογή και κρίση, το Stage έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει: κανονικός συναυλιακός χώρος, μοναδικός στα Γιάννενα, άνετος, με εξαιρετικό ήχο και φώτα. Με την επιλογή για τα εγκαίνια, κερδήθηκε και το στοίχημα της «διαφορετικότητας», που θέλει να κερδίσει για τον εαυτό του ο χώρος.

Φτάνουν αυτά; Προφανώς και όχι. Χρειάζεται και το συναυλιακό κοινό που θα «τιμήσει» με τον οβολό του αυτό που του προσφέρεται. Οι πιο εμπορικές συναυλίες είναι μπροστά και είναι ήδη κλεισμένες και εκεί θα μετρηθεί, σε δύσκολους καιρούς, μια σοβαρότατη επιχειρηματική προσπάθεια.

Επόμενα live στο Stage, για τον Οκτώβριο :

Σταρόβας-Παναγιωτόπουλος, Hello Κήτη 13 Οκτωβρίου

Afrodyssey Orchestra 14 Οκτωβρίου

Rock’n’ Roll Children+Randoms 21 Οκτωβρίου

Battleme+Highway Band 27 Οκτωβρίου



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3