Oikonomou pisoi
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Times Square

Εικόνα του άρθρου Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στην Times Square
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2017, 23:21
ΚΟΣΜΟΣ

Ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πεζούς στην πολυσύχναστη πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης σκοτώνοντας ένα άτομο και τραυματίζοντας άλλους δεκατρείς, ενώ η αστυνομία είπε ότι το περιστατικό δεν φαίνεται να σχετίζεται με τρομοκρατική πράξη.

Το αυτοκίνητο ήταν ένα κόκκινο σεντάν της Χόντα. Το συμβάν εκτυλίχθηκε σχεδόν μεσημέρι τοπική ώρα (19:00 ώρα Ελλάδας) στο τουριστικό κέντρο του Μίνταουν του Μανχάταν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News μετέδωσε πλάνα στα οποία εικονίζεται ένας άνδρας να συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι έθεσε υπό κράτηση τον ύποπτο για το συμβάν.


Αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας είπαν πάντως ότι το FBI συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο οδηγός που παρέσυρε συνολικά 23 πεζούς στην Τάιμς Σκουέρ είχε υπηρετήσει στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις και είχε ποινικό μητρώο, κυρίως για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Μπιλ ντε Μπλάζιο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back