ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αυτές οι ανατροπές...

Εικόνα του άρθρου Αυτές οι ανατροπές...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2018, 02:11
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ούτε αυτή την εβδομάδα ο ΠΑΣ νίκησε και η κατάστασή του στο ένα τέταρτο του πρωταθλήματος είναι με μόλις 6 βαθμούς, στη 13η θέση.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδειξε τα ίδια προβλήματα με τους προηγούμενους αγώνες: προβληματική αμυντική λειτουργία, κακοί συγχρονισμού στην επίθεση και «όαση» οι κινήσεις ταλαντούχων παικτών του.

Σε μια από αυτές, ο Ντόλοβατς έβγαλε τη σέντρα στο 21’ και ο Μυστακίδης, ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΣ μετά τον τραυματισμό του Λεό, σκόραρε, όπως έχει κάνει όλες τις φορές που έχει ξεκινήσει βασικός στα Πηγάδια.

Νωρίτερα, μόλις στο 7ο λεπτό, ο Βελλίδης είχε αποκρούσει το πέναλτι του Γέντρισεκ. Επίσης, ο Κλάους σημάδεψε το δοκάρι στο 16'

Ωστόσο η Ξάνθη ήταν πιο μεθοδική και μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο πιο δυνατά από τον ΠΑΣ. Στο 64’, ο Βελλίδης έχασε εντελώς τη φάση και ο Μπρίτο που ερχόταν στο δεύτερο δοκάρι, ισοφάρισε για την Ξάνθη.

Στο 77’, οι παίκτες του ΠΑΣ… έπεφταν, αλλά οι αντίπαλοί τους ήταν ένα βήμα μπροστά και ο Γέντρισεκ ήταν ο τελευταίος που εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μπεξαβανίδη.

Στο 82’, ο Κλάους παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά ο Ζίβκοβιτς αρνήθηκε το πρώτο φετινό γκολ στον επιθετικό του ΠΑΣ.

Την κόκκινη κάρτα είδε στις καθυστερήσεις ο Μιχαήλ, όπως και ο Ντουρίσκοβιτς της Ξάνθης.

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (56' Καμαρά), Κοβάσεβιτς, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (79' Κίκε Μπουλά), Μελισσόπουλος (45' Κάστρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σιόντης (87' Γιάκος), Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Νικολιάς, Ντόλοβατς (82' Βιντάλ), Μυστακίδης (66' Ξύδας), Αθανασιάδης.


FcTables.com




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3