ΕΛΛΑΔΑ

Αυξήθηκαν οι νεκροί από τη πυρκαγιά

Εικόνα του άρθρου Αυξήθηκαν οι νεκροί από τη πυρκαγιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/07/2018, 16:34
ΕΛΛΑΔΑ

Οι νεκροί από τη μεγάλη πυρκαγιά, που ξεκίνησε από την Καλλιτεχνούπολη Αττικής και επεκτάθηκε σε Μάτι, Νέο Βουτζά και Ραφήνα, έφτασαν στους 80, ενώ οι τραυματίες στους 187.

Στους 79 που ανακοίνωσε η Πυροσβεστική προστέθηκε και ένα άλλο θύμα, το οποίο κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Πρόκειται -σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- για 84χρονο, που έφερε σοβαρά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. 

«Μέχρι στιγμής έχουμε δεχτεί δεκάδες κλήσεις για καταγραφές αγνοουμένων ατόμων. Διευκρινίζεται ότι, επειδή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών, ενδεχομένως ανάμεσα στους αγνοούμενους να περιλαμβάνονται και τα 79 άτομα, των οποίων οι σοροί τους έχουν εντοπιστεί, καθώς και άτομα τα οποία έχουν επιστρέψει στους οικείους τους χωρίς να έχουν ενημερώσει γι' αυτό τις αρμόδιες Αρχές» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος κα Μαλλίρη.

«Οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοουμένων συνεχίζονται και σήμερα από περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων, ανά οικοδομικό τετράγωνο, στις περιοχές Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα. Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αγνοούμενοι δηλώνονται από τους συγγενείς και τους οικείους τους, καλώντας στον αριθμό '199'», επεσήμανε η κα Μαλλίρη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back