ΗΠΕΙΡΟΣ

Αστυνομία: Εκστρατεία ενημέρωσης για οδική ασφάλεια και διαδίκτυο

Εικόνα του άρθρου Αστυνομία: Εκστρατεία ενημέρωσης για οδική ασφάλεια και διαδίκτυο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/05/2018, 14:46
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η οδική ασφάλεια και η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο ήταν τα δύο αντικείμενα των εκπαιδευτικών διαλέξεων σε μαθητές σχολείων των Δήμων Κεντρικών Τζουμέρκων και Γεωργίου Καραϊσκάκη, που πραγματοποιήθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας.

Ειδικότερα στις 15 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη σε μαθητές σχολείων του Βουργαρελίου, Αθαμανίου, Παλαιοκάτουνου, Αγίου Χαραλάμπους και Κυψέλης, για την πρακτική χρηστικότητα καθημερινών κανόνων οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, με σκοπό την ανάπτυξη σωστής οδηγικής συμπεριφοράς.

Μια μέρα αργότερα, στις 16 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική διάλεξη σε μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Άνω Καλεντίνης,  για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και για τους κίνδυνους που ελλοχεύουν στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.  

Οι ανωτέρω ενημερωτικές διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, αντίστοιχα. 

Σημειώνεται ότι, ανωτέρω διαλέξεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο ειδικότερων δράσεων στα σχολεία της Ηπείρου, με διαρκή στόχο την ενημέρωση, την προστασία και την ασφάλεια των μαθητών. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back