Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Ασημένια Χριστούγεννα» μέχρι τις 7 Ιανουαρίου

Εικόνα του άρθρου «Ασημένια Χριστούγεννα» μέχρι τις 7 Ιανουαρίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/12/2017, 20:55
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Έγιναν και τα επίσημα εγκαίνια του γιορτινού θεματικού χωριού «Ασημένια Χριστούγεννα» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο, σήμερα το μεσημέρι, μετά από μια μικρή αναβολή λόγω των χτεσινών καιρικών συνθηκών.

Ζογκλέρ, ανιματέρ, ξυλοπόδαροι, οι La Petit Margerit με τις μπουρμπουλήθρες, το παγοδρόμιο, το καρουζέλ, το τρενάκι και το ταχυδρομείο του Άη Βασίλη και πολλά άλλα, δημιούργησαν μια χριστουγεννιάτικη και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Και βέβαια το μουσικό συγκρότημα Όναρ, που παρουσίασε τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Νωρίτερα, στη μουσική σκηνή είχαν ανέβει οι Γιαννιώτες Macondo.

 Στην τελετή εγκαινίων, παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ποιότητας Ζωής Νίκος Γκόλας, καθώς και στελέχη της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων. «Τα ‘Ασημένια Χριστούγεννα’ είναι η μεγαλύτερη εορταστική διοργάνωση που γίνεται στην πόλη μας από ιδιώτη, σε συνεργασία φυσικά με τον Δήμο, και είναι πολύ σημαντικό που υπάρχει συναίνεση και συνεργασία όλων σε πρωτοβουλίες όπως αυτή, ώστε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα και από αισθητική άποψη και όσον αφορά την προσέλκυση επισκεπτών», σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

Από την πλευρά της η διευθύντρια Ανάπτυξης και Λειτουργίας του Παραλίμνιου Ψυχαγωγικού Πάρκου Ιωαννίνων Μαίρη Γκοτσούλια ευχήθηκε… ασημένια χρόνια πολλά και ασημένια Χριστούγεννα σε όλους, καλώντας τους, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν το γιορτινό θεματικό χωριό στο Παραλίμνιο Πάρκο, το οποίο, όπως ανέφερε, επιφυλάσσει στους επισκέπτες του καθημερινά και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, πληθώρα γιορτινών δράσεων. «Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα στην πόλη των ασημουργών, τα Ασημένια Χριστούγεννα», τόνισε.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία του Γιώργου Γάκη αναβάλλεται. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.asimeniaxristougenna.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back