Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ασημένια Χριστούγεννα: τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα

Εικόνα του άρθρου Ασημένια Χριστούγεννα: τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2017, 18:04
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αύριο Τρίτη 19/12 ώρα 19.30, ο Χορευτικός Όμιλος Ιωαννίνων (Χ.Ο.Ι.) θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Την Τετάρτη 20/12 στο Σπίτι του Παραμυθά στα «Ασημένια Χριστούγεννα» φιλοξενείται η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία από τις 17.00 έως τις 21.00 θα αφηγηθεί στους μικρούς επισκέπτες του θεματικού χωριού χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Την Παρασκευή 22/12  καλεσμένος – έκπληξη της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιός και μουσικός Νίκος Καλογερόπουλος, ο οποίος θα διαβάσει παραμύθια παρέα με τα παιδιά και θα τραγουδήσει σε μία μοναδική guest εμφάνιση.

Το Σάββατο 23/12, ώρα 12.00 θα ανέβουν στη σκηνή των «Ασημένιων Χριστουγέννων» τα χορευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Αγίου Νικολάου Κοπάνων. Την ίδια ημέρα, στις 19.00 σειρά έχουν οι Felony Case Band.

Παράλληλα, όλα τα απογεύματα αυτής της εβδομάδας, το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων διεξάγει στα «Ασημένια Χριστούγεννα» εικαστικά εργαστήρια με οικολογικό περιεχόμενο για παιδιά. Τα «Ασημένια Χριστούγεννα» λειτουργούν καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 10 το πρωί. Όλες οι γιορτινές δράσεις ξεκινούν από τις 11 κάθε πρωί, είναι στεγασμένες και απολύτως προφυλαγμένες. Η είσοδος στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων είναι δωρεάν

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back