Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άσφαλτος σε μια ακόμη γειτονιά

Εικόνα του άρθρου Άσφαλτος σε μια ακόμη γειτονιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2017, 22:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Παρά τον καύσωνα, εργασίες σε μια κεντρική γειτονιά της πόλης, που περιλαμβάνει τις οδούς Ευεργετών, Ζίνης και Καστρισοΐας, βρίσκονται σε εξέλιξη. Την περιοχή επισκέφθηκαν σήμερα τρεις αντιδήμαρχοι –ο Θανάσης Μανταλόβας, ο Γιάννης Λιόντος και ο Θωμάς Γιωτίτσας, στο πλαίσιο της «εκστρατείας» της δημοτικής αρχής να αναδείξει τις παρεμβάσεις που γίνονται σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Όπως σημειώνεται και σε σχετική ανακοίνωση του Δημαρχείου, η παρέμβαση εντάσσεται στον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την αναβάθμιση των υποδομών σε περιοχές που για πολλά χρόνια είχαν παραμεληθεί και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου (ο οποίος περιλαμβάνει παρεμβάσεις και σε άλλες περιοχές της πόλης) ανέρχεται στο 1,5 εκ. ευρώ.

Εκτός από τη διαμόρφωση και την ασφαλτόστρωση των τριών οδών, στην ίδια περιοχή, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό και η αναβάθμιση του πάρκου του Άλσους, με δενδροφυτεύσεις, διαμόρφωση του χώρου, νέα παιχνίδια στην παιδική χαρά και αντικατάσταση του φωτισμού με λαμπτήρες LED.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς όπως η Σαμουήλ ενώ θα ανακατασκευαστεί και ο κόμβος στην πλατεία Ομήρου.

«Επιστρέφουμε στους δημότες μας τα χρήματα που καταβάλλουν στον Δήμο, σε έργα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι εξίσου σημαντικό όμως να πούμε ότι οι πληρωμές των εργολάβων που εκτελούν τα έργα γίνονται με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει, χωρίς καθυστερήσεις, με τα χρήματα αυτά να έρχονται να ενισχύσουν την τοπική οικονομία» δήλωσε ο κ. Γιωτίτσας. Ο κ. Λιόντος, από την πλευρά του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς εκτέλεσης των έργων αλλά και για την ποιότητά τους. Τέλος, ο κ. Μανταλόβας εξέφρασε τη φιλοδοξία του Δήμου «να υλοποιήσουμε το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο για την αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών», όπως είπε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back