ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αρχηγικά… εγκαίνια στα Πράμαντα

Εικόνα του άρθρου Αρχηγικά… εγκαίνια στα Πράμαντα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/02/2017, 19:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο κ. Τσουβάλας, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή, τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων «δεν σηματοδοτούν μόνο τη βούληση για ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, αλλά και το κοινό ενδιαφέρον της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου για να εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις παραμονής των κατοίκων στον τόπο τους και δρομολόγησης της διαδικασίας επιστροφής όσων έχουν φύγει». Ευχαρίστησε δε τον δήμο Βορείων Τζουμέρκων για την παραχώρηση του κτιρίου, σημειώνοντας πως με τους πόρους που εξοικονομούνται, θα ενισχυθεί η επιχειρησιακή ικανότητα της Αστυνομίας.

Ευχαριστίες στον δήμο Βορείων Τζουμέρκων για την παραχώρηση και στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη διαμόρφωση του κτιρίου εξέφρασε, από την πλευρά του, και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Ηπείρου, υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας.

Για «μια σημαντική μέρα» έκανε λόγο ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, ο οποίος έκανε ειδική αναφορά στον δωρητή του κτιρίου, τον Δημοσθένη Τσίρκα. Το συγκεκριμένο κτίριο, στο παρελθόν, είχε χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου και αγροτικού ιατρείου.

Το παρών στην τελετή των εγκαινίων, στην οποία χοροστάτησε ο μητροπολίτης Άρτας Καλλίνικος, έδωσαν οι βουλευτές Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Στέφος, ο βουλευτής Άρτας Βασίλης Τσίρκας, ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Βασίλης Μιχελάκης, οι δήμαρχοι Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές, Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος και Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και πολλοί άλλοι.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν συμβολικά ένας αστυνομικός και ένας κάτοικος των Πραμάντων. ,

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3