Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα: Νέες λυόμενες αίθουσες σε δύο σχολεία

Εικόνα του άρθρου Άρτα: Νέες λυόμενες αίθουσες σε δύο σχολεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/06/2021, 22:25
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με έξι νέες λυόμενες αίθουσες αντιμετωπίζει προς το παρόν το πρόβλημα της σχολικής στέγης ο Δήμος Αρταίων. Οι νέες αίθουσες που τοποθετούνται στο 5ο Γυμνάσιο και στο Μουσικό Σχολείο της πόλης, χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Ηπείρου και από τον Δήμο.

 «Για το θέμα των ελλείψεων στις σχολικές αίθουσες, δεν χωρούν εκπτώσεις. Για αυτό, έχουμε κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσει η ανέγερση του νέου Μουσικού Σχολείου. Μέχρι τότε φροντίζουμε, ώστε οι μαθητές μας να μπαίνουν σε ασφαλείς και λειτουργικούς χώρους. Τοποθετήσαμε τρεις νέες αίθουσες στο 5o Γυμνάσιο και άλλες τρεις στο Μουσικό  Σχολείο Άρτας, με σύγχρονες προδιαγραφές προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι  αυξημένες ανάγκες των σχολείων» αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Οι παλιές λυόμενες αίθουσες που αντικαταστάθηκαν, θα χρησιμοποιηθούν  στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και στο δημοτικό γήπεδο Φιλοθέης, για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται σε αυτά, όπως προστίθεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back