Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΡΠΗ: «Με ευκολία πουλάνε δημόσια περιουσία»

Εικόνα του άρθρου ΑΡΠΗ: «Με ευκολία πουλάνε δημόσια περιουσία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2019, 13:05
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο σε ανακοίνωσή της δηλώνει τη διαφωνία της με τις εκχωρήσεις του αεροδρομίου Ιωαννίνων και του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. «Ακούσαμε μέχρι τώρα προτάσεις που προκαλούν γέλιο και ούτε ο ίδιος ο καπιταλισμός δεν τις αντιμετωπίζει σοβαρά, αλλά και προτάσεις που είναι ακριβώς η ουσία της πολιτικής που ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ μοιράζονται ως διαχειριστές σε διάφορες χρονικές περιόδους» αναφέρει.

Προσθέτει ακόμα ότι στο αεροδρόμιο, «ο σημερινός σχεδιασμός είναι εντελώς ευκαιριακός, πρόχειρος και δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των πτήσεων που αυξάνονται και σπεύδουν να προσλάβουν εργαζόμενους με πενιχρούς μισθούς για να τους φορτώσουν τον τεράστιο όγκο δουλειάς που τους περιμένει, με πτήσεις που θα έρχονται μαζί, αλλά με μόνο μια ταινία αποσκευών», αλλά και ότι «το αεροδρόμιο που γίνεται με δημόσια χρήματα, του ελληνικού λαού δηλαδή, από τα ‘αζήτητα τώρα προσφέρεται σε ενδιαφερόμενους΄’».

Για το λιμάνι, τονίζει ότι «η ανάπτυξη που ψάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις τσέπες των εργαζόμενων ντύνεται με σχέδια που δεν πείθουν πια κανέναν. Στον Πειραιά, η «επένδυση» της COSCO χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια. Αυτή είναι άλλωστε και η συνήθεια του καπιταλισμού, να τρέφεται με το δημόσιο χρήμα και τα κέρδη να πηγαίνουν στις τσέπες των λίγων».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back