Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αποχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση

Εικόνα του άρθρου Αποχώρησε η αξιωματική αντιπολίτευση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/04/2019, 18:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Λίγο πριν ξεκινήσει το δημοτικό συμβούλιο, η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε, καταγγέλλοντας τη συνεδρίαση ως «απέραντα ακατάσχετη, προεκλογική, ρουσφετολογική» .

Ο κ. Γκόντας είπε ότι η παράταξη δεν θα νομιμοποιήσει με τη συμμετοχή της «μια συνεδρίαση φιάσκο η οποία σαν στόχο είχε να τακτοποιήσει ζητήματα ημετέρων εν όψει των εκλογών, όταν υπάρχουν κάποια ζητήματα πολύ σοβαρά για τα οποία η δημοτική αρχή κωφεύει συνεχώς», όπως είπε.

Η δημοτική αρχή απάντησε λίγη ώρα αργότερα, λέγοντας ότι η παράταξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας πρόσβαλλε το θεσμό του δημοτικού συμβούλιου «για να καλύψει την αδυναμία της να αρθρώσει έστω και ψήγματα πολιτικού λόγου εντός του δημοτικού συμβούλιου η παράταξη του κ. Γκόντα ανακάλυψε δήθεν ‚χαρακτηριστικά προεκλογικής ρουσφετολογίας’».

Στην ανακοίνωση προσθέτει ότι «ο κ. Γκόντας όντως προσπάθησε πολύ για να καταλήξει σε φιάσκο η συνεδρίαση, το σύνολο όμως των υπόλοιπων παρατάξεων με την παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο δεν το επέτρεψαν. Ας αναλογιστεί γιατί έμεινε για μία ακόμη φορά μόνος»




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back