Συντακτης: Γιώργος Πατέλης
Δημοσιευση: 10-02-2022, 19:09
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε ένα μίνι απολογισμό για την εμφάνισή του στο σπριντ (86ος) στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022» προχώρησε ο 29χρονος Απόστολος Αγγέλης, χαρακτηρίζοντας «μέτρια της παρουσία» του. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα πολλά πράγματα στο αγώνισμα των 1.500 μέτρων, διότι δεν μου ταιριάζει. Με την συμμετοχή μου ήθελα να βρω αγωνιστικό ρυθμό γιατί δεν είμαι στην καλύτερη αγωνιστική μου κατάσταση. Είχα μια δύσκολη χρονιά, με πολλά προβλήματα υγείας. Κάθε μέρα προσπαθώ για το καλύτερο», σημείωσε ο Αγγέλης.

Από την πλευρά του ο Τεχνικός Σύμβουλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) Τιμολέων Τσουρέκας, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Απόστολου Αγγέλη, αλλά και των δύο αθλητριών (Μαρία Ντάνου και Νεφέλη Τίτα) στο σπρίντ των δρόμων αντοχής, τόνισε: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τ’ αποτελέσματα στο σπριντ. Θέλαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε και την ‘αναποδιά’ με την Μαρία», σημειώνει και συνεχίζει «ο Αγγέλης τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο άθλημα του διάθλου, αλλά τελικά η πρόκριση ήρθε στο άθλημα των δρόμων αντοχής. Τις τελευταίες βδομάδες προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα αγωνίσματα, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και μάλιστα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχει όμως άλλη επιλογή από το να λάβει μέρος στα 1.500 μέτρα και στα 50.000 χλμ,, δύο αγωνίσματα όμως με τεράστιο βαθμό δυσκολίας και ειδικές προσαρμογές. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε…».

Εκτός από τον Απ. Αγγέλη και η Μαρία Ντάνου και η Νεφέλη Τίτα, δεν κατάφεραν να κάνουν την υπέρβαση στο σπριντ των δρόμων αντοχής, αγώνισμα με το οποίο ξεκίνησαν την συμμετοχή τους στους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Πεκίνο 2022».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
iper piso solidus