Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απολογισμός 2020 για το Νέο Κλειστό

Εικόνα του άρθρου Απολογισμός 2020 για το Νέο Κλειστό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/01/2021, 14:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Τον απολογισμό του 2020 κάνει το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, χαρακτηρίζοντας τη χρονιά «ιδιαίτερη και απρόβλεπτη».

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση κλήθηκε να διαχειριστεί την υποχρεωτική διακοπή λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων και να εφαρμόζει πιστά τα συνεχώς μεταβαλλόμενα προπονητικά και αγωνιστικά πρωτόκολλα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Τα ελάχιστα μεμονωμένα κρούσματα Covid-19 αθλητών που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Νέου Κλειστού αντιμετωπίστηκαν βάσει πρωτοκόλλων ΕΟΔΥ. Όλα τα αυστηρά μέτρα προστασίας τηρήθηκαν πιστά, τόσο από το προσωπικό του γηπέδου όσο και από τους συλλόγους, με αποτέλεσμα να μην διαδοθεί ο ιός μεταξύ των αθλητών των συλλόγων», τονίζει.

Επίσης, αναφέρεται εκτενώς στις παρεμβάσεις που έγιναν, ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη για τη συμβολή του:

  • Ανακατασκευάστηκε το αποδυτήριο των διαιτητών προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετήσει τρεις διαιτητές ανά αγώνα.
  • Τροποποιήθηκαν τα δύο μεγαλύτερα αποδυτήρια της εγκατάστασης ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν αθλητές ΑμεΑ.
  • Αντικαταστάθηκαν όλα τα φωτιστικά παλιάς τεχνολογίας με φωτιστικά τεχνολογίας Led.
  • Αντικαταστάθηκε ο ηλεκτρονικός πίνακας του σκορ με μεγαλύτερο και περισσότερων δυνατοτήτων πίνακα. Ο παλιός ηλεκτρονικός πίνακας παραδόθηκε στον Δήμο Ζίτσας προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στο καινούργιο κλειστό γυμναστήριο που πρόκειται να κατασκευάσει.
  • Διαγραμμίσθηκε ο εξωτερικός χώρος στάθμευσης, ο οποίος πλέον απαριθμεί 97 θέσεις οχημάτων, επτά θέσεις οχημάτων ΑμεΑ, δυο θέσεις λεωφορείων, καθώς και θέσεις για μοτοσυκλέτες και ποδήλατα.

Ακόμα, η διοίκηση ευχαριστεί την ομόλογη του ΠΕΑΚΙ και τον πρόεδρο Παντελή Κολόκα, για τη συνεργασία τους.

Σημειώνει ακόμα ότι παρά τα προβλήματα, υπήρξαν και σημαντικές στιγμές όπως η επιλογή του γηπέδου από ομάδες της Α1 μπάσκετ για την προετοιμασία τους.

Τέλος, σημειώνει ότι με συνεργασία «αντιλαμβάνεται εύκολα λοιπόν κανείς, πόσα ακόμα περισσότερα πράγματα μπορούν να γίνουν στην πόλη μας όταν η πρωτεύουσα της Ηπείρου αποκτήσει και το αναγκαίο και πολυπόθητο ‘Μεγάλο Κλειστό Γυμναστήριο’».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back