Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισχυρός μετασεισμος της κλίμακας... Κόντε

Εικόνα του άρθρου Ισχυρός μετασεισμος της κλίμακας... Κόντε
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2016, 23:06
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ισοπεδωτικός ήταν ο ΠΑΣ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τον Ζάιρο και τον Κόντε να συναγωνίζονται για τον τίτλο του καλύτερου παίκτη. Ο πρώτος δημιουργούσε, ο δεύτερος εκτελούσε. 

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με αιχμή τον Ζάιρο, ο οποίος έπαιξε εκπληκτικά, ήταν μόνιμη απειλή. Οι παίκτες του Πετράκη κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 9’ όταν ο Ζάιρο έκανε ωραία προσπάθεια στο κόρνερ, ο Γιάκος έβγαλε τη σέντρα και ο Κόντε άνοιξε το σκορ, για το πρώτο γκολ από το αποψινό του χατ-τρικ. Στο 27’, ο Γιάκος πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, άδειασε με μια προσποίηση 4 (ναι, τέσσερις) παίκτες της ΑΕΛ και με χλιαρό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ. 


Με το που μπήκαν οι ομάδες στην επανάληψη, ο Ζάιρο έβγαλε τρομερή πάσα στον Κόντε, αυτός την κατέβασε, 20 μέτρα μακριά, με υποδειγματικό τρόπο και πλάσαρε τον Καβουσάκη για το 3-0. Ο ίδιος έκλεισε το σκορ στο 74’ με πλασεδάκι. Εάν δεν ήταν ο Καβουσάκης, το σκορ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο, σε ένα από τα πιο όμορφα παιχνίδια της σούπερ λίγκας, μέχρι στιγμής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης (75' Κούτρης), Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Ναδάλες, Ζάιρο (69' Μαμπουλού), Γιάκος (77'Δώνης), Κόντε
 
  ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): 
Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς (58' Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Φάρκας, Πολ, Ναβάρο (46' Κόντορ), Αντονί, Γκόλιας, Ντοντό, Ντέλετιτς (46' Αβραάμ), Ναζλίδης

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back