ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από τις εκλογές στην… ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ

Εικόνα του άρθρου Από τις εκλογές στην… ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2019, 16:55
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μπροστά σε μια γεμάτη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Grand Serai, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος έκανε την κεντρική του προεκλογική ομιλία ενόψει εκλογών.

Ο κ. Ριζόπουλος δήλωσε σίγουρος για την επικράτηση της παράταξής του και, όπως το συνηθίζει, επιτέθηκε στον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη επί παντός επιστητού, κατηγορώντας τον για τα πάντα με εκφράσεις όπως «όταν προσβάλεις εμένα απερχόμενε είναι σαν να προσβάλεις και τον πατέρα μου, τις ιδέες του και δεν είσαι άξιος ούτε να πατήσεις στο σανίδι που πατούσε. Να πλένεις το στόμα σου».

Επίσης, προσπάθησε να «ταιριάξει» με την υποψηφιότητά του, από ρήσεις του Παύλου Μπακογιάννη μέχρι του Τζον Κένεντι, αλλά και να δηλώσει «κεντροδεξιός, αλλά όχι οπαδός της ανεξέλεγκτης αγοράς», ενώ ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν και ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα έχει λόγο για την.. ευρωπαϊκή ένταξη της Αλβανίας.

Κατά τα λοιπά, παρουσίασε το πρόγραμμα της παράταξης και είπε ότι «στις 26 Μαΐου ο λαός της Ηπείρου θα στείλει ένα καθαρό και περήφανο μήνυμα. Θα φωνάξει #ΝισάφΑλέκο και θα διώξει από την εξουσία την κλίκα των ξεπεσμένων βάζοντας τέλος στην εποχή της μιζέριας, της στασιμότητας, της πολιτικής μελαγχολίας».

Τον κ. Ριζόπουλο παρουσίασε ο καθηγητής της Ιατρικής Ιωαννίνων Σπύρος Βούλγαρης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο τρόπο με τον οποίο φτιάχτηκε η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back