ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Aπό Rock City, Rock Island

Εικόνα του άρθρου Aπό Rock City, Rock Island
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/08/2016, 16:32
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για έκτη συνεχή χρονιά το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ιωαννιτών διοργανώνει στην πόλη το Ioannina Rock City Festival. Φέτος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μόνο στο Νησί της Παμβώτιδας και γι' αυτό και η εκδήλωση ονομάστηκε και Ioannina Rock Island. Στις 11 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, από τις 18:00, μουσικοί του Ioannina School of Music θα υποδέχονται τους επισκέπτες. Στις 19:00, στη θέση Σαράι, θα εμφανιστούν οι Solid Buzz, The R.A.G. και οι Blues People. 

Στις 20:00, στην κεντρική πλατεία, την Πλατεία Αλιέων, θα εμφανιστούν οι Beer for Breakfast, θα ακολουθήσει ζούμπα και στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν ο Γιώργος Γάκης και οι Troublemakers. Το πρόγραμμα θα κλείσουν με παραδοσιακά και έντεχνα ελληνικά τραγούδια οι «Ηχοβάτες». 

Παράλληλα, από νωρίς το απόγευμα, ο Αιμίλιος Νέος θα εκθέτει τις φωτογραφίες του, δίπλα στην εκκλησία του Νησιού, η Βασιλική Σιαταρά και ο Κλέανδρος Ζυγούρης θα εκθέτουν έργα ζωγραφικής τους, στο Σαράι και ο Μενέλαος Συκοβέλης θα κάνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Απειρωτάν Rock» στην πλατεία Μοναστηρίου. Στον μώλο του Νησιού ο Μουσικός Οίκος «Σταύρος Ντούκας», για μια ακόμη χρονιά, θα διοργανώσει από τις 18:30, μουσικά εργαστήρια, σεμινάρια και έκθεση μουσικών οργάνων. 

Μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων θα γίνονται δρομολόγια με τα καραβάκια. Το Σωματείο Λεμβούχων Νήσου προσφέρει το εισιτήριο στην τιμή του 1€ με επιστροφή.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3