Oikonomou pisoi
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Από το ράφι στο χωράφι»…

Εικόνα του άρθρου «Από το ράφι στο χωράφι»…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/04/2019, 21:00
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στον πτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Πίνδος» βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος. Συνάντησε τον πρόεδρο της βιομηχανίας, Ανδρέα Δημητρίου και είχαν συνομιλία.

Ο κ. Δημητρίου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία των «Οριζόντων Ηπείρου» για την πορεία του συνεταιρισμού, το επενδυτικό του πρόγραμμα και τα γενικότερα ζητήματα για τα οποία χρειάζεται τη συμπαράσταση της Περιφέρειας.

«Νομίζω ότι μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και έχει ενημερωθεί πλήρως και για τα δρώμενα της πτηνοτροφίας αλλά κυρίως για την πορεία μιας συνεταιριστικής που κοσμεί όχι μόνο την χώρα μας την Ελλάδα αλλά και πολύ περισσότερο έξω και από τα Βαλκάνια» τόνισε ο κ.Δημητρίου.

Ο κ. Ριζόπουλος από την πλευρά του είπε μεταξύ άλλων:

«Πιστεύω ότι η τελευταία μεγάλη επένδυση στην έννοια του έτοιμου προϊόντος είναι εκείνο που θα αναδείξει το μέλλον και θα βοηθήσει στην περαιτέρω εξωστρέφεια της βιομηχανίας. Κουμπώνει πλήρως με το πρόγραμμά μας για την πρωτογενή παραγωγή όπου τονίζουμε ότι θέλουμε να αντιστρέψουμε το ‘από το χωράφι στο ράφι’ και να πάμε ‘από το ράφι στο χωράφι’ μπαίνοντας πλέον στον καταναλωτή και όχι μόνο στο σούπερ μάρκετ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back