Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Από παρανομία στην παρανομία

Εικόνα του άρθρου Από παρανομία στην παρανομία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/10/2018, 21:17
ΗΠΕΙΡΟΣ

Ένα «γνώριμο» πρόσωπο στις Αρχές συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στη Δάφνη Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με άνδρες της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος Φιλιατών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη 63χρονος ημεδαπός, οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, οποίος έκρυβε στο αμάξωμα του οχήματος σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών 40 δέματα που περιείχαν συνολικά 20 κιλά και 846 γραμμάρια κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε.

Επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου συλληφθέντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι ο 63χρονος δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back