ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Από το Ασβεστοχώρι μέχρι την Ανατολική

Εικόνα του άρθρου Από το Ασβεστοχώρι μέχρι την Ανατολική
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2016, 02:03
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα αφιέρωμα σε έλληνες συνθέτες του λαϊκού τραγουδιού παρουσιάζει τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η Λαϊκή Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Οι συναυλίες θα δοθούν σε συνεργασία με τους κατά τόπους πολιτιστικούς συλλόγους.

Έργα Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Γ. Σπανού, Γ. Ζαμπέτα, Απ. Καλδάρα, Βασ. Δημητρίου θα ερμηνεύσουν η Μαρία Παπανικολάου (τραγούδι), ο Δημήτρης Γεωργούλης (τραγούδι), η Χαρά Καλπακίδου (τραγούδι, μόνο σε τρεις συναυλίες), ο Βαγγέλης Μαράμης (ακορντεόν), ο Ντίνος Μπουζάνης (κιθάρα), ο Περικλής Μπουλουχτσής (μπάσο) και ο Φάνης Κατηφόρης (μποuζούκι).

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου, στις 21:30, στο Ασβεστοχώρι. Στις 11 Ιουλίου, στις 21:30, θα ακολουθήσει η εμφάνιση στην συνοικία του Πλατάνου. Στις 13 Ιουλίου η Λαϊκή Ορχήστρα θα παίξει στην Αμφιθέα, στις 15 Ιουλίου στη Βρυσούλα, στις 27 Ιουλίου στο πάρκο Κουραμπά, στα Λακκώματα, στις 29 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χαροκοπίου, στις 5 Αυγούστου, στην Αγία Μαρίνα του δήμου Ιωαννιτών και στις 6 Αυγούστου στην Ανατολική.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back