ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άπιαστος, εκτός έδρας

Εικόνα του άρθρου Άπιαστος, εκτός έδρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2021, 18:55
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο φετινός ΠΑΣ είναι κάπως… αλλοπρόσαλλος. Όχι μόνο γιατί πάει σαφώς καλύτερα εκτός έδρας, αλλά και γιατί είναι καταιγιστικός σε… συγκεκριμένα γήπεδα.

Στο Περιστέρι για παράδειγμα σημείωσε 3 γκολ σε 10 λεπτά, νίκησε τον Ατρόμητο και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συνολικά, έχει νικήσει δύο φορές στο Περιστέρι φέτος, σημειώνοντας πέντε γκολ, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τον Ατρόμητο στην έδρα του, με πιο πρόσφατη ήττα αυτή της περασμένης Κυριακής.

Βέβαια, φέτος η έννοια της έδρας είναι αρκετά σχετική, δεδομένων των πανδημικών συνθηκών, αλλά και πάλι…

Ο ΠΑΣ λοιπόν μπήκε «σεληνιασμένος» στο γήπεδο και στο 13’ προηγούνταν ήδη με 0-3: Νάουμετς στο 3’, Μιλιντσεάνου παρθενικό γκολ στο 10’ και τρομερό 0-3 στο 13’ με τον Σάλιακα, ο οποίος σκόραρε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 28’ ο Κωστόπουλος μείωσε σε 3-1, ο ΠΑΣ όμως δεν σταμάτησε να έχει ευκαιρίες. Νάουμετς, Ελευθεριάδης στις αρχές του β’ ημιχρόνου, Μπρένερ στο 71’ παραλίγο να αυξήσουν το σκορ.

Στο 81' ο Κωτσόπουλος και πάλι έκανε το 2-3, ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης, είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει. Στο 94' ο Μάτιτς είχε δοκάρι για τον Ατρόμητο.

Κάπως έτσι, σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου γύρου, ο ΠΑΣ πέρασε στους «8» του Κυπέλλου.

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3