ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Απεργιακές προετοιμασίες

Εικόνα του άρθρου Απεργιακές προετοιμασίες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2020, 11:38
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί σε σύσκεψη την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, στις 6.30μ.μ. «κάθε σωματείο και σε όλους τους εργαζόμενους, για να οργανωθεί καλύτερα η πάλη, για να δυναμώσει το απεργιακό μέτωπο» όπως σημειώνει.

Το ΕΚΙ βρίσκεται σε ετοιμότητα, ενόψει της κατάθεσης του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή. «Η επίθεση στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα είναι σε αντιστοιχία με το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Δεν αφορά μόνο  την σύνταξη, αφορά τις παροχές των ταμείων και του κράτους στην ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία, την πρόνοια, αφορά όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα τους νέους και τις νέες» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΕΚΙ στην ανακοίνωσή του.

Επίσης, Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή, 10 του Γενάρη 2020, για τους εργαζόμενους του Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ, για 5500 πτυχιούχους ηλικίας 22 – 29 ετών και διευκολυντική στάση εργασίας από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου για τις Ομοσπονδίες που έχουν εργαζόμενους σε αυτά τα προγράμματα.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back