Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απάντηση από την παράταξη Ελισάφ στη δημοτική αρχή

Εικόνα του άρθρου Απάντηση από την παράταξη Ελισάφ στη δημοτική αρχή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/04/2019, 19:35
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του δημάρχου που εγκαλούσε πρακτικά την παράταξη Ελισάφ για «προεκλογικό λαϊκισμό», η παράταξη απάντησε υποσχόμενη να… χαρίσει κορδέλες στη δημοτική αρχή για «προεκλογικά εγκαίνια».

Η παράταξη Ελισάφ δηλώνει ικανοποιημένη μεταξύ άλλων, λέγοντας ότι «μέσα από τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις που καταθέτει κατάφερε να ταρακουνήσει την απερχόμενη δημοτική αρχή και να τη βγάλει από την πολυετή αδράνεια έστω και τώρα, λίγο πριν τη λήξη της θητείας της».

Επίσης, «χτυπάει» τη δημοτική αρχή στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες ανακοινώσεις, λέγοντας ότι «το έργο της για την έξυπνη πόλη αποτυπώνεται στις e-υπηρεσίες που χρησιμοποιούν οι πολίτες στις συναλλαγές που έχουν με τον Δήμο» και με αρκετή δόση ειρωνείας αναφέρει, με αφορμή τις εξαγγελίες του δημάρχου:

«Κατά τα λοιπά περιμένουμε με μεγάλη χαρά να αντικρίσουμε τις νέες μακέτες για το Άσυλο Ανιάτων. Με την ίδια χαρά αναμένουμε και ανάλογη μακέτα για το Πάρκο Πυρσινέλλα. Με χαρά μπορούμε να τους χαρίσουμε τις κορδέλες για τα προεκλογικά εγκαίνια».




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back