ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Απαντάει και ο Νίκος Γκόντας

Εικόνα του άρθρου Απαντάει και ο Νίκος Γκόντας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2019, 14:07
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με παρεμφερή τρόπο με την απάντηση της παράταξης Γιάννενα, Νέα εποχή, δηλαδή με επισύναψη της σχετικής απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, απαντάει η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία στη δημοτική αρχή για την αύξηση του μισθού του αντιπροέδρου Μάκη Χρυσοστόμου.

Η παράταξη επισυνάπτει ολόκληρη την ανακοίνωση και όχι κομμάτι της, όπως έκανε η παράταξη Ελισάφ και τονίζει μεταξύ άλλων:

«Ας μη φοβάται η σημερινή δημοτική αρχή την κλοπή όσον αφορά τους θεατρινισμούς που χρεώνει  σε άλλες  παρατάξεις του Δήμου.

Αυτόν τον τίτλο τον κατέχει επάξια τα χρόνια της διαχείρισης του Δήμου και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη».

Ο κ. Γκόντας παραθέτει έργα που εγκαινιάστηκαν ή κατασκευάστηκαν επί ημερών του και επί δημαρχίας Παπασταύρου και τονίζει ότι «αντί λοιπόν να επικαλείται φτηνά επιχειρήματα για να απαλλαγεί από τις ευθύνες της παντελούς απουσίας από έργο στη ΔΕΥΑΙ ο δήμαρχος, καλόν είναι να ζητήσει συγνώμη από τους Γιαννιώτες και να δηλώσει δημόσια ότι ήταν σοβαρή υπόθεση η διαχείριση στο Δήμο και οι ώμοι μικροί να σηκώσουν τέτοιο βάρος».

Επίσης, η Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία ασχολείται και προσωπικά με τον κ. Χρυσοστόμου, με βάση αναρτήσεις στο site της επιχείρησής του: «Αναφέρει ότι σπούδασε. Δεν αναφέρει αν τελείωσε το λύκειο» τονίζει η παράταξη και σχολιάζει και την ορθογραφία του κ. Χρυσοστόμου, ενώ η ίδια βάζει… αγγλικό σημείο στίξης στα ερωτήματα που θέτει: 

«Επικαλείται η δημοτική αρχή ότι η αμοιβή του Αντιπροέδρου είναι νόμιμη και ότι για τον καθορισμό της το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε υπόψη την αριθ. 31/2016 Πράξη του VII τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αποσιωπά όμως ότι στην απόφαση αυτή αναφέρεται ρητά και κατηγορηματικά ότι για τον καθορισμό της αμοιβής πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης. Ποια ήταν και ποια είναι η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης?» αναφέρει επακριβώς.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back