Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

H αντίδραση της παράταξης στο «αντίο» του Φ. Τσουμάνη

Εικόνα του άρθρου H αντίδραση της παράταξης στο «αντίο» του Φ. Τσουμάνη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/12/2019, 15:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Επικαλούμενη την πολιτική δεοντολογία, η παράταξη «Ενότητα Πολιτών», μετά από κοινή συνεδρίαση γραμματείας και δημοτικής ομάδας, καταθέτει την άποψη ότι ο Φίλιππας Τσουμάνης  οφείλει να καταθέσει την έδρα του στην παράταξη, με την οποία εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές. Μια άποψη που είχε καταθέσει και ο επικεφαλής της παράταξης Θωμάς Μπέγκας την περασμένη εβδομάδα, μετά την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Τσουμάνη.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη υπενθυμίζει ότι ο κ. Τσουμάνης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ στις δύο δημοτικές περιόδους που η «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα» διοίκησε το Δήμο.

Επιπλέον εκτιμά ότι «γεγονότα σαν κι αυτό (σ.σ. της ανεξαρτητοποίησης), το μόνο που επιτυγχάνουν, είναι να σφυρηλατήσουν την ενότητα της παράταξής μας», στην προσπάθειά της να αμβλύνει τις κακές -εκ των πραγμάτων- εντυπώσεις της αποχώρησης, ενώ υπογραμμίζει ότι η «Ενότητα Πολιτών», όντας «η μεγάλη παράταξη του Δήμου» (σ.σ. έχει εκλέξει τους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους), «συνεχίζει με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στον τόπο έχοντας σαν παρακαταθήκη το έργο που έχει επιτελέσει τα προηγούμενα χρόνια».


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back