ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Αντίο…»

Εικόνα του άρθρου «Αντίο…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2019, 20:56
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Πετράκης, ένας από τους τελευταίους τζέντλεμεν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έφυγε από τον ΠΑΣ. Το αναμενόμενο εδώ και καιρό, επισφράγισε τόσο ο αγωνιστικός υποβιβασμός του ΠΑΣ, αλλά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο κ. Πετράκης αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ύστερα από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, δάσκαλο και προπονητή που θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου. Ζήσαμε στιγμές μαζί, που δεν θα ξεχαστούν ποτέ, στιγμές μεγάλες και για τον ιστορικό σύλλογο του ΠΑΣ αλλά και για την πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα. Στιγμές γεμάτες συναισθήματα» αναφέρει η ομάδα σε μια ανακοίνωση που αναγνωρίζει το πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του τεχνικού στον πάγκο.

«Θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ και θα είναι πάντοτε σπίτι σου η πόλη. Ευχαριστούμε για όλα και ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία» κλείνει η ανακοίνωση.

Ο κ. Πετράκης από την πλευρά του, ευχαρίστησε όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε: «Τον πρόεδρο, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες άμεσους και έμμεσους, τους δημοσιογράφους και ιδιαίτερα τον κόσμο που ήταν κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Όλα αυτά τα 5,5 χρόνια εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα αυτή την ομάδα. Θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου. Ο ΠΑΣ ήταν, είναι και θα είναι μεγάλη ομάδα»

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back