Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αντιλαμβάνομαι, δεν αποδέχομαι τις εμμονικές τάσεις»

Εικόνα του άρθρου «Αντιλαμβάνομαι, δεν αποδέχομαι τις εμμονικές τάσεις»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/01/2022, 19:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σε προσωπικό ύφος ανταπαντάει η νυν πρόεδρος της «Σχεδίας» Σοφία Μαρκούλα, στον προκάτοχό της, Στέφανο Τζιμογιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση για τον απολογισμό που παρουσίασε η ίδια, στο δημοτικό συμβούλιο Ιωαννίνων.

Χαρακτηρίζει «απαράδεκτα» τα σχόλια του κ. Τζιμογιάννη και θεωρεί ότι την προσβάλλουν προσωπικά: «Το δικό μου σχόλιο είναι ότι το ήθος και το ύφος καθενός από εμάς φαίνεται όταν από νυν γινόμαστε πρώην».

Η κα Μαρκούλα υπεραμύνεται των στοιχείων που παρουσίασε, λέγοντας ότι διαθέτει αδιάσειστες αποδείξεις και εγκαλεί… ιατρικά τον κ. Τζιμογιάννη, λέγοντας τα εξής:

«Από την άλλη, η ιδιότητα της νευρολόγου μου επιτρέπει να αντιλαμβάνομαι τις εμμονικές τάσεις και στάσεις αλλά, παρότι τις αντιλαμβάνομαι, δεν τις αποδέχομαι. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν αποδέχομαι την αρχομανία και την ιδιοκτησιακή νοοτροπία» τονίζει μεταξύ άλλων.

Προειδοποιεί ότι οφείλει, «αν οι κακοήθειες συνεχιστούν, να προασπίσω την προσωπικότητά μου και το Κέντρο Πρόληψης, το όποιο υπηρετώ».

Τέλος, σημειώνει ότι « η ‘Σχεδία και το έργο της είναι αυτά που πρέπει να προβληθούν και όποια άλλη ένταση και προβολή, για όποιο σκοπό και αν προκαλούνται, καλό θα ήταν να παύσουν».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back