Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Αντ’ αυτού» στον Δήμο Ιωαννιτών

Εικόνα του άρθρου «Αντ’ αυτού» στον Δήμο Ιωαννιτών
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2022, 16:24
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε περίοδο «αντ’ αυτού» μπαίνει ο Δήμος Ιωαννιτών, καθώς η ασθένεια του δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, τον κρατάει στην Αθήνα.

Με επιστολή του ο ίδιος επιβεβαιώνει ότι τη διοίκηση του Δήμου πρακτικά αναλαμβάνει μια «τριαρχία», που προβλέπεται έτσι και αλλιώς από το πρωτόκολλο, από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Παπαγεωργίου, τον γενικό γραμματά του Δήμου Βασίλη Ζωγράφο και τον αναπληρωτή του, αντιδήμαρχο Βαγγέλη Πήχα.

«Σοβαροί λόγοι υγείας με υποχρεώνουν για το επόμενο διάστημα να παραμείνω στην Αθήνα και ως εκ τούτου να απουσιάζω από την άσκηση των καθηκόντων μου. Η φυσική μου απουσία είναι επιβεβλημένη παρά τη θέληση και την προσωπική μου επιθυμία να βρίσκομαι στην πόλη μου. Η λειτουργία του Δήμου και των θεσμικών του οργάνων θα συνεχίσει να διενεργείται σύμφωνα με τα οριζόμενα από την υφιστάμενη νομοθεσία και τις ισχύουσες αποφάσεις για τις ασκούμενες αρμοδιότητες από τους νόμιμα ορισθέντες αντιδημάρχους» τονίζει ο κ. Ελισάφ.

Η απουσία του δημάρχου έχει προκαλέσει, εκ των πραγμάτων, αρκετές δυσλειτουργίες στα διοικητικά του Δήμου Ιωαννιτών. Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά διαμορφώνει τους όρους διοίκησης για το αμέσως προσεχές διάστημα.

Οι ευχές όλων συνοδεύουν τον Μωυσή Ελισάφ για ταχεία ανάρρωση.  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back