ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτή η πρόκριση

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτή η πρόκριση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2016, 02:41
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΣ στάθηκε πολύ καλά, καλύτερα από τα αναμενόμενα και αμύνθηκε σωστά απέναντι στην Άκμααρ, η οποία είχε την πρωτοβουλία, είχε και ευκαιρίες (ειδικά στο 1ο λεπτό με τον Τζάχαμπακς). Ο ΠΑΣ έφτασε  μια-δύο φορές στα αντίπαλα καρέ και αν ο Φερφελής ήταν πιο γρήγορος και αποφασιστικός στην τελική προσπάθεια, ίσως ο ΠΑΣ είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Στο 37’ όμως ο Λούκασεν ξεμαρκαρίστηκε από δύο παίκτες στο κόρνερ και με την κεφαλιά βρήκε τον Πασχαλάκη να μην έχει κλείσει καλά τη γωνιά του. Έτσι, η Άλκμααρ πέρασε μπροστά με 1-0. Στη μεθεπόμενη φάση ο Πασχαλάκης έκανε μια εξαιρετική απόκρουση κρατώντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ μπήκε εξίσου καλά και με εξαίρεση ένα σουτ του Τζάχανμπακς που έδιωξε εξαιρετικά ο Πασχαλάκης και κάποιες προσπάθειες του Φράιντεϊ που μπήκε αλλαγή, η  Άλκμααρ δεν απείλησε. Είχε όμως τον έλεγχο του αγώνα, αλλά ο ΠΑΣ προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτές, ο Ακόστα έβγαλε ψηλοκρεμαστή σέντρα και ο τερματοφυλακας της Άλκμααρ έδιωξε με υπερένταση λίγο πριν ο Μπαμπουλού σκοράρει με κεφαλιά.

Το ματς τελείωσε με 1-0, με τον ΠΑΣ να αφήνει σοβαρές υποσχέσεις για τον επαναληπτικό στο Περιστέρι, όχι απλώς με το σκορ που είναι ρευστό, αλλά με την ισορροπημένη του εμφάνιση.

Στο μεταξύ, για άλλη μια φορά οι οπαδοί του ΠΑΣ έκαναν την κερκίδα... Γιάννενα, για 90 λεπτά. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back