ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανέβηκε από το μπαλκόνι, κατέβηκε για τη... σύλληψη

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/10/2016, 23:08
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησαν τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 30χρονου Αλβανού ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, χθες αργά το απόγευμα στα Γιάννενα, ο 30χρονος δράστης ανέβηκε σε μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου και στη συνέχεια μπήκε από τη μπαλκονόπορτα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον 60χρονο ιδιοκτήτη της κατοικίας, τον οποίο τον απείλησε με κατσαβίδι και κατόπιν τράπηκε σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει. Κατεβαίνοντας από το μπαλκόνι τραυματίστηκε στο χέρι.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 505 ευρώ, ως προερχόμενο από κλοπές.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο 30χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων προκειμένου εξακριβωθεί πλήρως η δράση του.

Εκκρεμούσε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης 

Συνελήφθη, το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας, όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές από οικίες, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2016, σε περιοχές της βόρειας Ιταλίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών  

Συνελήφθη, το πρωί της Παρασκευής στην Περάνθη Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 35χρονος Έλληνας.

Ο δράστης συνελήφθη, διότι μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 4,76 γραμμαρίων καθώς και διάφορα αντικείμενα με υπολείμματα ηρωίνης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back