Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου» στη Δαφνούλα

Εικόνα του άρθρου «Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου» στη Δαφνούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2024, 23:12
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την εκδήλωση «Αναζητώντας τα μονοπάτια του Αράχθου» διοργανώνουν και φέτος, στις 2 και 3 Αυγούστου, η Δημοτική Κοινότητα Δαφνούλας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνούλας, υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της χαράδρας του Αράχθου και η προβολή των μονοπατιών. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περπατήσουν στα τέσσερα, διαφορετικής δυσκολίας, μονοπάτια που έχουν χαραχθεί από τους κατοίκους του χωριού και καταλήγουν σε διαφορετικά σημεία μέσα στη χαράδρα του ποταμού Αράχθου και σε πέτρινους οικισμούς ξερολιθιάς, στους οποίους ζούσαν κτηνοτρόφοι, τις προηγούμενες δεκαετίες.

Εκτός από τις πεζοπορίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μουσικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα γίνουν στη Δαφνούλα, στη θέση Αετός.

Στις 2 Αυγούστου, στις 21:30, θα παίξουν: Χριστίνα Ντάρα, τραγούδι, Γιάννης Γκόλιας, μπουζούκι, Γιάννης Τραχανάς, κιθάρα.

Στις 3 Αυγούστου, στις 21:30: Γιάννης Σταύρου, τραγούδι, Αλέξανδρος Σταύρου, μπάσο, Ανθή Σταύρου, τραγούδι, Αναστασία Σταύρου, πιάνο, Δημήτρης Σταύρου, μπουζούκι, Γιάννης Λαγός, μπουζούκι, Άκης Ντάφλος, κρουστά, Παύλος Μαζανίτης, τραγούδι.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back