dodoni back
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναμένοντας τη συζήτηση για τον Γράμμο στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Εικόνα του άρθρου Αναμένοντας τη συζήτηση για τον Γράμμο στο Περιφερειακό Συμβούλιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/10/2024, 12:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αίτημα και γραπτή εισήγηση έχει αποστείλει ήδη η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να συζητηθεί η υπόθεση του Γράμμου, όπως εξάλλου είχε δεσμευτεί ότι θα γίνει ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, στην τελευταία συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής.

Στην ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνει ότι η γραμματεία του σώματος την ενημέρωσε ότι «δεν έχει κατατεθεί με οποιαδήποτε μορφή (επερώτηση, αίτημα για συζήτηση με εισήγηση) άλλο αίτημα για την υπόθεση του Γράμμου. Δίνεται έτσι η δυνατότητα να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, χωρίς τον περιορισμό (ερώτηση-απάντηση) των επερωτήσεων…».

Κατά τα άλλα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» επισημαίνει τα κοινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ της υπόθεσης του Γράμμου και αυτής του Λούρου και κάνει λόγο για «πολιτικό θράσος του γαλάζιου περιφερειάρχη». Καλεί δε το Περιφερειακό Συμβούλιο να καταδικάσει τη διάνοιξη του δρόμου στον Γράμμο, να ζητήσει την αποκατάσταση και να δεσμευτεί πως καμία άλλη διάνοιξη, συντήρηση, αποκατάσταση βατότητας δεν θα αποφασιστεί στο μέλλον.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όπως είχε ανακοινωθεί, θα γίνει στις 31 Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3