ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αναμενόμενη συνεργασία στο Τεχνικό Επιμελητήριο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/02/2020, 23:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από τρεις μήνες, η αναμενόμενη συνεργασία στη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηπείρου επήλθε. Η παράταξη της ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί, που πρόσκειται στη ΝΔ, με επικεφαλής τον Γιάννη Τσίγκρο, και η παράταξη «ΔΕΣΜΗ», που είχε τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, με επικεφαλής τον Γιάννη Λυκοτραφίτη αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις.

Έτσι λοιπόν, ο νέος πρόεδρος για το πρώτο μισό της θητείας θα είναι ο κ. Λυκοτραφίτης (ο οποίος ήταν πρόεδρος στο Τεχνικό Επιμελητήριο για μισή θητεία και πάλι τα χρόνια 2017-2018 μετά από συνεργασία με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ). Το υπόλοιπο μισό της προεδρικής θητείας θα αναλάβει ο Γιάννης Τσίγκρος, ο οποίος στην τρέχουσα περίοδο θα είναι αντιπρόεδρος. Σημειωτέον ότι μετά από τροπολογία που «πέρασε» στη Βουλή τον Οκτώβριο, η θητεία της διοίκησης στο Τεχνικό Επιμελητήριο έγινε τετραετής από τριετής.

Από τη ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί προέρχεται δε ο νέος πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Λάμπρου που συμμετείχε στην απερχόμενη διοίκηση.

Υπενθυμίζεται ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου, πρώτη δύναμη ήρθε η ΔΚΜ-Συνεργαζόμενοι και δεύτερη η «ΔΕΣΜΗ».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3