Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανάκληση μοντέλων αυτοκινήτων Honda

Εικόνα του άρθρου Ανάκληση μοντέλων αυτοκινήτων Honda
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/02/2020, 20:39
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.ΜΕ., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων HONDA στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Honda.

Η ανάκληση αφορά επαναπρογραμματισµό σε 1.061 οχήματα τύπων CIVIC (FK3), CRV (RE6) και HRV (RU8), περιόδου παραγωγής από τον Ιανουάριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του 2018. Σε ορισμένα από τα επηρεαζόμενα οχήματα, κατά τη διάρκεια επαναλαμβανόμενων επιταχύνσεων και επιβραδύνσεων, ενδέχεται η διαχείριση καυσαερίων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου (PCM) να προκαλέσει συσσώρευση θείου εντός του καταλύτη, επηρεάζοντας την καταλυτική ιδιότητά του.

Μέχρι στιγμής, στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται µε το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda για τον επαναπρογραμματισµό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του κινητήρα, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ. Φωτογραφία αρχείου



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back