ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda Drive Days στα Γιάννενα: Γνωρίστε και οδηγήστε τα νέα μοντέλα

Εικόνα του άρθρου Honda Drive Days στα Γιάννενα: Γνωρίστε και οδηγήστε τα νέα μοντέλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2017, 16:23
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

To Honda Drive Days παρουσιάζουν στα Γιάννενα η Κ. Γκαρτζονίκας αεβε, σε συνεργασία με την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε., με αφορμή την είσοδο στην ελληνική αγορά της 10ης γενιάς Civic.

Συγκεκριμένα αύριο Τρίτη 24 και μεθαύριο Τετάρτη 25 Οκτωβρίου από 11:00 έως και 20:00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Εταιριών της Γκαρτζονίκας αεβε, στο 9ο χλμ. Ε.Ο Ιωαννίνων-Αθηνών, οι φίλοι της Honda και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλα τα νέα συναρπαστικά μοντέλα της Ηonda: Civic 1.0 V-TEC Turbo 5dr, Civic 1.5 V-TEC Turbo 4dr, HR-V, CR-V και Jazz.

Βασισμένο σε μία κληρονομιά 40 χρόνων, το νέο Honda Civic παραμένει πιστό στη φιλοσοφία του πρώτου Civic «ενός αυτοκινήτου για όλους τους ανθρώπους και όλο τον κόσμο». 



Μαζί με το νέο Civic κάνουν την εμφάνιση τους οι δύο νέοι βενζινοκινητήρες VTEC TURBO 1.0lt με ιπποδύναμη 129ΗΡ και 1.5lt. με ιπποδύναμη 182 ΗΡ, που έχουν εξελιχθεί ειδικά για να προσφέρουν μία δυναμική, συναρπαστική και μειωμένου κόστους οδηγική εμπειρία. 

Η σειρά τεχνολογιών προηγμένης ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού Honda SENSING που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο είναι από τα ασφαλέστερα στην κατηγορία του.

Κατά τη διάρκεια του 2ήμερου Honda Drive Days, εξειδικευμένο προσωπικό της Honda, θα βρίσκονται στο χώρο της εκδήλωσης προκειμένου να παρουσιάσουν και να ενημερώσουν όλους τους ενδιαφερόμενους για τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες  των νέων μοντέλων της Honda και να συνοδεύσουν όσους επιθυμούν να οδηγήσουν κάποιο από αυτά προκειμένου να βιώσουν την ανώτερη οδηγική εμπειρία που αυτά προσφέρουν. 

Το Honda Drive Days θα παρουσιαστεί σε συνολικά 7 πόλεις της Ελλάδος και στην Ήπειρο παρουσιάζεται αποκλειστικά από την  «Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε», η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου για 40 και πλέον έτη» προσφέροντας στους πελάτες της «με συνέπεια και σεβασμό, ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίες μάρκες της αυτοκινητοβιομηχανίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back