Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 10-05-2019, 18:30
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Honda, ανακοίνωσε την ονομασία του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού, μοντέλου πόλης που θα λανσάρει στο τέλος της χρονιάς. Η νέα ονομασία είναι Honda e. Το αυτοκίνητο με τις προηγμένες τεχνολογίες παρουσιάσθηκε σαν πρωτότυπο στη φετινή Διεθνή Έκθεση της Γενεύης.

Είναι το πρώτο μοντέλο της Honda, που στηρίζεται στη νέα πλατφόρμα EV. Αποτελεί μια ακόμη καινοτομική πρόταση η οποία επωφελείται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της νέας τάσης για τον σχεδιασμό των αυτοκινήτων που δεν φέρουν θερμικό κινητήρα.

Το Honda e, έχει ήδη λάβει πάνω από 22.000 αιτήσεις από αγοραστές σε όλη την Ευρώπη και οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Honda για περισσότερες πληροφορίες.

Αναμένεται να έχει εμβέλεια 200 χλμ. και η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς. Τα πρώτα αυτοκίνητα θα παραδοθούν στην Ευρώπη στις αρχές του 2020.

Η τελική μορφή του αυτοκινήτου καθώς και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα αποκαλυφθούν στη προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (2-22 Σεπτεμβρίου).

Η Honda, προάγει το πρόγραμμα της «Electric Vision», με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου καθώς και με την απόφαση της να διακόψει την παραγωγή των εκδόσεων των αυτοκινήτων της που φέρουν κινητήρα ντίζελ. 


Yβριδικό Jazz και CR-V

Επίσης, η Honda ανακοίνωσε και την απόφαση της να υλοποιήσει το πρόγραμμα που προβλέπει την κατασκευή του υβριδικού Jazz. Η νέα γενιά του Jazz, θα περιλαμβάνει και υβριδική έκδοση, με προηγμένη τεχνολογία i-MMD.

Το υβριδικό σύστημα i-MMD, εξοπλίζει το νέο υβριδικό CR-V και έχει αποσπάσει θετικά σχόλια μετά τις δοκιμές που έγιναν στην Ευρώπη. Η Honda θα επεκτείνει την εφαρμογή του υβριδικού συστήματος i-MMD διπλού μοτέρ και σε μικρότερα μοντέλα της.

Η επόμενη γενιά Jazz θα κάνει τη διεθνή πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο τον Οκτώβριο.

Το νέο Civic για την Ευρώπη που θα κυκλοφορήσει το 2021 και θα είναι επίσης διαθέσιμο με ένα πλήρες υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Η παραγωγή του επόμενου Civic θα γίνεται στην Ιαπωνία, μετά την απόφαση της μάρκας να κλείσει το εργοστάσιό της στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο κατασκευάζει το Civic hatchback και το εργοστάσιό της στην Τουρκία, το οποίο παράγει το Civic sedan.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα