Λυκ πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ανθολόγιο» με τον Δημήτρη Δημόπουλο

Εικόνα του άρθρου «Ανθολόγιο» με τον Δημήτρη Δημόπουλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/02/2018, 16:17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Stand up comedy με τον Δημήτρη Δημόπουλο θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 21:15, στη σκηνή του Θεάτρου «Έκφραση». 

Ο Δημήτρης Δημόπουλος κλείνει 20 χρόνια στο σταντ-απ, μοιράζει όλα του τα κείμενα σε φακελάκια και δίνει στο κοινό την επιλογή να διαλέξει από αυτά, αφήνοντας στην τύχη τη ροή της παράστασης. Ένα «Ανθολόγιο» κειμένων από τα πρώτα του βήματα, τους δύο μονολόγους του και αναπάντεχα συμβάντα από τις παραστάσεις του. 

Ο Δημόπουλος ξεκίνησε την καλλιτεχνική του σταδιοδρομία ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις «Νύχτες Κωμωδίας». Ως ηθοποιός και τραγουδιστής έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή, την εταιρεία μουσικού θεάτρου Οι Όπερες των Ζητιάνων κα τη μεταγλώττιση. Έχει γράψει το λιμπρέτο για τις όπερες «Το Λυκόφως των Χρεών», «ΑirRossini» και «Yasou Aida!». Έχει περάσει και από τη σκηνοθεσία ενώ έχει εργαστεί και ως μεταφραστής.

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και 8 ευρώ το φοιτητικό και των ανέργων. Στην προπώληση, 8 ευρώ και 6 ευρώ αντίστοιχα. Εισιτήρια προπωλούνται στα βιβλιοπωλεία «Χαρτέξ» και «Αναγνώστης». Κρατήσεις στο τηλ. 6978047081.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3