ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Alter Ego Ιωάννινα - Αναβαθμίστε το παιχνίδι του ατμίσματος

Εικόνα του άρθρου Alter Ego Ιωάννινα - Αναβαθμίστε το παιχνίδι του ατμίσματος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/05/2023, 15:41
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η alter ego, μία καινοτόμα εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων και ατμιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανακοινώνει με ενθουσιασμό το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στην πόλη των Ιωαννίνων.

Το νέο κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από ηλεκτρονικά τσιγάρα, προϊόντα θέρμανσης καπνού, υγρά αναπλήρωσης, ατμοποιητές, mods, αντιστάσεις και αξεσουάρ.

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 31, Ιωάννινα σχεδόν στη γωνία με τη Χαριλάου Τρικούπη, έναν από τους πιο κεντρικούς και εμπορικούς δρόμους των Ιωαννίνων, σε βολική τοποθεσία δίπλα στο γνωστό σούπερ μάρκετ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Η alter ego εφαρμόζει ένα πλάνο επενδύσεων που τονώνουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, παράλληλα με την εξαγωγική δραστηριότητα της. Παρότι, η εποχή μας χαρακτηρίζεται από μια οικονομική κρίση, εμείς σχεδιάσαμε μια στρατηγική ανάπτυξη που περιλαμβάνει ένα ιδιόκτητο εργαστήριο παραγωγής υγρών αναπλήρωσης. Το εργαστήριο βρίσκεται στην Αττική και απασχολεί εξειδικευμένους χημικούς καθώς και άλλες ειδικότητες, οι οποίοι διασφαλίζουν την υψηλών προδιαγραφών παραγωγή των υγρών.

Έχοντας λάβει εγκεκριμένα πιστοποιητικά όπως τα: Cleanroom Class D, ISO 8 at rest και ΙSO 9001, επιλέγουμε με αυστηρότητα τις καλύτερες πρώτες ύλες. Θα βρείτε τα υγρά alter ego σε δύο σειρές alter ego Colour και alter ego Premium, συνολικά σε 24 διαφορετικές υπέροχες γεύσεις. Οι μίξεις τους γίνονται υπό κατάλληλες συνθήκες και θερμοκρασία από μια εξειδικευμένη ομάδα χημικών. Σε κάθε περίπτωση, εγγυόμαστε τόσο για την ασφάλεια τους και όσο για μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος.

Λόγω του υψηλού επιπέδου λειτουργίας του εργαστηρίου μας, εκτός από την αντιπροσώπευση των προϊόντων της μεγάλης Αμερικανικής εταιρείας Baker White Inc στην Ελλάδα, καταφέραμε να αναλάβουμε την ανάθεση της εμφιάλωσης των προϊόντων της Baker White Inc για όλη την Ευρώπη.

Αυτό που κάνει κάθε κατάστημα της alter ego να διακρίνεται από τα υπόλοιπα καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι :

Α) Η δέσμευση του να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα ατμίσματος της αγοράς.

Β) Η παροχή κορυφαίων υγρών αναπλήρωσης.

Γ) Το πρόγραμμα alter ego Quality Plus σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ, για την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης. Γιατί η απόλαυση μεγαλώνει όταν “ξέρουμε τι ατμίζουμε” με αποδείξεις.

Δ) Το σύστημα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία "alter ego BonusCard - Κ€ΡΔΙΖΩ”.

Ε) Το καταρτισμένο προσωπικό.

ΣΤ) Οι ειδικές τιμές και προσφορές.

Ζ) Η συνεχή ανανέωση των προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες των καταναλωτών.


Για να γιορτάσουμε το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος, η alter ego προσφέρει δύο ειδικές προσφορές:

Από τις 24 Απριλίου έως τις 21 Μαΐου

Αγοράζοντας 10 Aspire Origin Bar μιας χρήσεως, θα λάβετε δύο επιπλέον αναλώσιμα ως δώρο (10 + 2 Δώρο).

Από τις 25 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου

Συστήνοντας μας σε έναν φίλο, μπορείτε να κερδίσετε 10€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφτείτε το κατάστημα μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Το νέο κατάστημα της alter ego στα Ιωάννινα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ τις 9:00 π.μ. και τις 9:00 μ.μ. και τα Σάββατα μεταξύ τις  9:00 π.μ. και τις 3:00 μ.μ.

Οι πελάτες μπορούν να επικοινωνούν με το κατάστημα στο τηλέφωνο 2651 064020 ή μέσω email στο info@alterego.gr. Για να μαθαίνετε νέα μας, ακολουθήστε το alter ego στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/alterego.gr

Instagram: https://www.instagram.com/alterego_gr/

YouTube: https://www.youtube.com/user/AltereGoECigs


Σχετικά με την alter ego

Η alter ego ιδρύθηκε το 2009 στην Ελλάδα και αποτελεί το πρώτο κατάστημα ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ευρώπη. Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και στόχος μας είναι να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων ατμίσματος. Με το σύγχρονο εργαστήριο παραγωγής υγρών αναπλήρωσης που κατασκευάσαμε, προωθούμε τα ελληνικά προϊόντα μας μέσω εξαγωγικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει  πρωτοποριακές υπηρεσίες, αλλά και να βοηθήσει τους πελάτες μας στη μάχη εναντίον του καπνίσματος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back