ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν

Εικόνα του άρθρου Άλλοι έρχονται, άλλοι φεύγουν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/07/2023, 20:22
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κινητικότητα υποψηφίων στην τοπική αυτοδιοίκηση, με γνωστά ονόματα να «κλείνουν κύκλους».

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν διάφορες μετακινήσεις, όπως του πολιτικού μηχανικού Σάκη Βλέτσα. Ο κ. Βλέτσας που υπογράφει τα δελτία Τύπου της ΔΕΕΠ Ιωαννίνων της ΝΔ, είναι ο πρώτος εν ενεργεία σύμβουλος που αλλάζει στρατόπεδο σε αυτό το συμβούλιο, και θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Αλέκου Καχριμάνη. 

Η μετακίνηση αυτή δεν αποτελεί καμία έκπληξη. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ο κ. Βλέτσας είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπ. Ριζόπουλου. Έναν μήνα μετά την ανάληψη καθηκόντων του, ανεξαρτητοποιήθηκε καθώς προέκυψαν… πολλές διαφορές με τον κ. Ριζόπουλο.

Σε όλη αυτή τη θητεία του, ο περιφερειακός σύμβουλος ήταν στο πλευρό της περιφερειακής αρχής. 

Μια μετακίνηση στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση είναι αυτή του Βασίλη Βλέτσα. H υποψηφιότητά του με την παράταξη του κ. Καχριμάνη ανακοινώθηκε σήμερα –ανήμερα της υπόθεσης Πότση.

Ο κ. Βλέτσας είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος Ιωαννίνων με την παράταξη του Νίκου Γκόντα ενώ μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν και αντιδήμαρχος. Ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του ότι «κλείνει για μένα ένας μακρύς κύκλος στον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης», ευχαριστώντας τον κ. Γκόντα για την «υποδειγματική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια».

Πριν από λίγες μέρες, έγινε γνωστή και μια επικείμενη αποχώρηση από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, αυτή της θεματικής αντιπεριφερειάρχη Γιώτας Ναβρόζογλου η οποία ήταν στην πρώτη πεντάδα των περιφερειακών συμβούλων με τις περισσότερες ψήφους.

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μην συμμετέχω εκ νέου στις εκλογές για την ανάδειξη περιφερειακών συμβούλων που θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο» ανέφερε χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά της για την επόμενη μέρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back