Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 7-10-2018, 20:54
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίγο χειρότερος από τον Ατρόμητο ήταν ο ΠΑΣ στο παιχνίδι του Περιστερίου, ένα παιχνίδι που δεν θα το θυμόμαστε για καιρό ως κάτι σημαντικό στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα πάντως το παιχνίδι, με τον Ξύδα να κάνει αισθητή την παρουσία του, όπως και τον Κυριακίδη, έστω και αν ο δεύτερος, κάποιες στιγμές που θα μπορούσε ενδεχομένως, δεν ήταν πιο ομαδικός.

Ο Ατρόμητος από την άλλη αντιμετώπιζε σχετικά άνετα τις επιθέσεις του ΠΑΣ, αν και σε μια από αυτές, στο 12ο λεπτό, όταν ο Ξύδας έπεσε στην περιοχή από αντικανονικό  μαρκάρισμα που δέχθηκε. Ο διαιτητής έδειξε τη συνέχεια, όμως.

Στο 38' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Κουλούρης, σε μια στιγμή που το κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ δεν ήταν στη θέση του, κέρδισε στα σπρωξίματα τον Σκόνδρα και με... ακούσια κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ήταν και η μοναδικη φάση που ο Βελλίδης δεν είχε έλεγχο, καθώς, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έσωσε τον ΠΑΣ τουλάχιστον τρεις φορές, όταν μετά την έξοδο του Μιχαήλ άλλαξε η διάταξη της άμυνας του ΠΑΣ.

Οι δύο αλλαγές του Πετράκη, Κλάους και Κρίζμαν, ανέβασαν κάπως τον ΠΑΣ στο γήπεδο, αλλά ο Ατρόμητος γύρισε σε διπλή ζώνη την άμυνα, με αποτέλεσμα, ακόμα και στις περιπτώσεις που ο Νικολιάς πχ πατούσε στην περιοχή του Ατρομήτου, να μην απειλεί περισσότερο. 


FcTables.com


200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2