ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άλλες δύο συμφωνίες στη Συμβολαιακή Γεωργία

Εικόνα του άρθρου Άλλες δύο συμφωνίες στη Συμβολαιακή Γεωργία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2017, 12:09
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Η Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε σε δύο ακόμα συμφωνίες στο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας. Καταρχάς, με την εταιρεία «Αθανάσιος Γιώτης ΑΕΒΕ»  με στόχο την ενίσχυση της καλλιέργειας του ελληνικού σκόρδου, από ανεξάρτητους παραγωγούς και παραγωγούς-μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σκόρδου Βύσσας, καθώς επίσης και την εταιρία ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ.ΑΕ.

Η εταιρεία «Γιώτης» δραστηριοποιείται περισσότερα από 80 χρόνια  στο χώρο της επεξεργασίας και συσκευασίας μπαχαρικών, βοτάνων και φυσικών μιγμάτων και βασική της αρχή είναι  η παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήμερα η εταιρία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στην Ελλάδα, όσο και στη διεθνή αγορά  όπου η διάθεση των προϊόντων Captain’s πραγματοποιείται είτε μέσω ιδιόκτητων εταιριών του ομίλου, είτε μέσω εμπορικών συνεργατών σε περισσότερες από 10 χώρες όπως η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ουγγαρία, η ΠΓΔΜ, η Σερβία, η Ρουμανία, η Γεωργία, η Κροατία, η Πολωνία, η Δανία, η Γερμανία, η Ελβετία, η Αυστραλία και ο Καναδάς.

Η ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ.ΑΕ. ιδρύθηκε το 1994, και αποτελεί συνέχεια εταιρειών συμφερόντων της οικογένειας Γυφτέα, οι οποίες δραστηριοποιούνται από το 1964 στον κλάδο του εμπορίου και στην τυποποίηση αγροτικών προϊόντων. Η έδρα της βρίσκεται στην Καλαμάτα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (γραφεία, γραμμή τυποποίησης και αποθηκευτικοί χώροι), ενώ διατηρεί τμήμα εξαγωγών στην Αθήνα. Η επιχείρηση, στην παρούσα φάση, συσκευάζει και εμπορεύεται ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, ξηρά σύκα, ξύδι, καθώς και προϊόντα τύπου antipasti.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back